MOBILITY

Airco’s vullen

Om problemen met uw airco te voorkomen is het belangrijk om uw airco goed te onderhouden. Een airco bijvullen is heel belangrijk, dit zorgt er namelijk voor  dat de airco zijn koelvermogen niet verliest. Een airco vullen mag volgens de wet alleen gedaan worden door gecertificeerde aircospecialisten. Het zelf bijvullen en vacumeren van uw airco is wettelijk verboden.

Een goed werkende airco is prettig én noodzakelijk in zowel de zomer als de winter. Bij D-energy helpen we je snel, efficiënt en professioneel met de airco in jouw auto.

Bedrijfwagen inrichting

Een nieuwe camionette inrichting zorgt voor een fijne mobiele werkplaats, waar u altijd uw materiaal eenvoudig en snel kunt vinden. Samen met u kijken wij hoe wij uw bedrijfswagen het beste onder handen kunnen nemen. Doordat wij de inrichting op maat maken, weet u zeker dat interieur en exterieur van uw wagen goed bij u aansluit.

Inrichten van Mobilehomes

D-energy beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats waar wij alle ombouw- en interieurwerken kunnen uitvoeren aan mobilhomes, bestelwagens en lichte vrachtwagens.

Van een kleine aanpassing als het toevoegen van uitrusting over een compleet nieuwe inrichting voor uw mobilhome tot het volledig ombouwen van een bestelwagen tot campervan.

Referenties